Короткий опис(реферат):
Даний практикум (хлібопекарське виробництво) містить 10 лабораторних робіт із технології харчових виробництв, які укладено за програмними питаннями курсу "Технології харчових виробництв" для студентів спеціальності 181 - Харчові технології. В методичних вказівках наведені лабораторні роботи з усіх основних розділів курсу: визначення хлібопекарських властивостей борошна, контроль якості основної і додаткової сировини, напівфабрикатів, готової продукції, визначення
розмірів основних технологічних втрат і затрат, розробка і випічка дрібно штучних виробів.
Суть розробки, основні результати:
Хлібопекарське виробництво : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни «Технології харчових виробництв» для студентів спец.181 "Харчові технології" / уклад.: М. П. Ксенюк, О. І. Сиза. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 54 c.