dc.contributor.author |
Гуменюк, О. Л.
|
|
dc.contributor.author |
Ксенюк, М. П.
|
|
dc.contributor.author |
Козлов, М. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2019-05-29T08:48:32Z |
|
dc.date.available |
2019-05-29T08:48:32Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17701 |
|
dc.description |
Гуменюк, О. Л. Реологічні властивості напівфабрикатів з добавкою конопляного шроту для приготування хліба білого / О. Л. Гуменюк, М. П. Ксенюк, М. В. Козлов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 23-25. |
en_US |
dc.description.abstract |
Серед тенденцій, що переважають у вітчизняних розробках хлібобулочних виробів з підвищеною харчовою цінністю можна виділити створення продуктів з використанням в якості сировини різноманітних культурних рослин. Серед таких рослин однією з найдавніших економічно важливих сільськогосподарських культур України є конопля. В якості харчової добавки вже давно і успішно використовується конопляний шрот, одержаний після екстракції олії з насіння. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.subject |
конопляний шрот |
en_US |
dc.subject |
харчові добавки |
en_US |
dc.subject |
білий хліб |
en_US |
dc.title |
Реологічні властивості напівфабрикатів з добавкою конопляного шроту для приготування хліба білого |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |