Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л. | |
dc.contributor.author | Ксенюк, М. П. | |
dc.contributor.author | Козлов, М. В. | |
dc.date.accessioned | 2019-05-29T08:48:32Z | |
dc.date.available | 2019-05-29T08:48:32Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17701 | |
dc.description | Гуменюк, О. Л. Реологічні властивості напівфабрикатів з добавкою конопляного шроту для приготування хліба білого / О. Л. Гуменюк, М. П. Ксенюк, М. В. Козлов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 23-25. | en_US |
dc.description.abstract | Серед тенденцій, що переважають у вітчизняних розробках хлібобулочних виробів з підвищеною харчовою цінністю можна виділити створення продуктів з використанням в якості сировини різноманітних культурних рослин. Серед таких рослин однією з найдавніших економічно важливих сільськогосподарських культур України є конопля. В якості харчової добавки вже давно і успішно використовується конопляний шрот, одержаний після екстракції олії з насіння. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | конопляний шрот | en_US |
dc.subject | харчові добавки | en_US |
dc.subject | білий хліб | en_US |
dc.title | Реологічні властивості напівфабрикатів з добавкою конопляного шроту для приготування хліба білого | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |