Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Лаготюк, В. О. | |
dc.date.accessioned | 2019-06-11T12:47:17Z | |
dc.date.available | 2019-06-11T12:47:17Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17899 | |
dc.description | Лаготюк, В. О. Брендинг як один із напрямів підвищення конкурентоспроможності продукції птахівництва / В. О. Лаготюк // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2018. № 1 (13). С. 92-97. | en_US |
dc.description.abstract | У статті розглянуто сутність бренда продукції птахівництва та основні цілі його розробки й формування. На основі аналізу брендів продукції підприємств галузі птахівництва Івано-Франківської області проведено аналіз привабливості продукції з власною торговою маркою для споживачів у порівнянні з маловідомим виробником. Запропоновано алгоритм розробки бренда продукції птахівництва та визначено основні переваги брендової продукції. Визначено та проаналізовано основні складові бренда на прикладі продукції птахівництва. Розглянуто засоби формування бренду курятини на прикладі продукції підприємства ТзОВ «Корнич» на рівні Івано-Франківської області з метою підвищення рівня конкурентоспроможності продукції та впізнаваності її споживачами. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | бренд | en_US |
dc.subject | продукція птахівництва | en_US |
dc.subject | засоби бренда | en_US |
dc.subject | брендинг | en_US |
dc.subject | цілі брендингу | en_US |
dc.subject | складові бренда | en_US |
dc.title | Брендинг як один із напрямів підвищення конкурентоспроможності продукції птахівництва | en_US |
dc.type | Article | en_US |