Короткий опис(реферат):
Метою курсового проекту є систематизація й закріплення знань здобувачів вищої освіти, одержаних під час вивчення дисциплін «Інноваційні технології та управління якістю харчових виробництв», «Проектування борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів з основами САПР», «Технологіяхарчових виробництв», «Інжиніринг харчових виробництв», «Технологічний контроль на борошняних, ондитерських та харчоконцентратних підприємствах» та підготовка їх до виконання
магістерської роботи наукового чи професійного спрямування за спеціальністю
181 «Харчові технології»
Суть розробки, основні результати:
Інноваційні технології та управління якістю харчових виробництв : метод. рекомендації до виконання курс. проекту для здобувачів освіт. ступеня «магістр» спец. 181 «Харчові технології» / уклад. Ж. В. Замай.– Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 48 c.