Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Воєдило, В. О. | |
dc.date.accessioned | 2020-07-03T06:10:31Z | |
dc.date.available | 2020-07-03T06:10:31Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19592 | |
dc.description | Воєдило, В. О. Розробка рецептур хліба білого з добавками мінералів : магістерська робота : 181 – Харчові технології / В. О. Воєдило ; керівник роботи Гуменюк О. Л. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 83 с. | en_US |
dc.description.abstract | У випускній кваліфікаційній роботі обґрунтована та експериментально досліджена можливість використання мінераловмісних добавок у виробництві хліба білого з метою підвищення його харчової цінності, проведено аналітичний огляд інформаційних джерел з теми роботи, досліджено вплив мінеральних добавок на властивості тіста, якісні показники готового хліба, визначене оптимальне дозування добавок. Проведена порівняльна характеристика органолептичних, фізико-хімічних показників контрольного виробу (без добавок) та виробів з додаванням різної кількості добавок до маси борошна. Встановлено таке дозування добавок, що забезпечує максимально можливі значення пористості м'якушки та гарні органолептичні показники готових виробів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | мінераловмісні добавки | en_US |
dc.subject | виробництво білого хліба | en_US |
dc.subject | харчової цінності | en_US |
dc.subject | властивості тіста | en_US |
dc.subject | хліб | en_US |
dc.subject | дозування добавок | en_US |
dc.title | Розробка рецептур хліба білого з добавками мінералів | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |