Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дениско, О. М. | |
dc.date.accessioned | 2020-07-03T06:30:46Z | |
dc.date.available | 2020-07-03T06:30:46Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19595 | |
dc.description | Дениско, О. М. Розробка борошняних кондитерських виробів, що не містять гідрогенізованих рослинних жирів : магістерська робота : 181 – Харчові технології / О. М. Дениско ; керівник роботи Гуменюк О. Л. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 87 с. | en_US |
dc.description.abstract | У випускній кваліфікаційній роботі обґрунтована та експериментально досліджена можливість виготовлення кексу без використання гідрогенізованих рослинних жирів. Розроблені рецептури кексів, що містять соняшникову олію в кості жирової сировини. Проведено аналітичний огляд інформаційних джерел з теми роботи. Досліджено вплив заміни гідрогенізованих жирів на рослинну олію. Вивчена можливість включення яблучного пюре до рецептури кексу для покращення його консистенції (зменшення крихкості). Проведена порівняльна характеристика органолептичних, фізико-хімічних показників контрольного виробу та виробів, які були виготовлені за розробленими рецептурами. Виявлені переваги використання Кремору тартаро у складі розпушувача в порівнянні з використанням традиційних сумішей розпушувачів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | кекс | en_US |
dc.subject | пшеничне тісто | en_US |
dc.subject | кексові напівфабрикати | en_US |
dc.subject | фосфати | en_US |
dc.subject | розпушувач | en_US |
dc.subject | рослинна олія | en_US |
dc.subject | яблучне пюре. | en_US |
dc.subject | рецептури кексу | en_US |
dc.subject | кремор тартаро | en_US |
dc.subject | цінність продукту | en_US |
dc.title | Розробка борошняних кондитерських виробів, що не містять гідрогенізованих рослинних жирів | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |