dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-10-09T06:54:58Z |
|
dc.date.available |
2020-10-09T06:54:58Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19915 |
|
dc.description |
Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв : лаб. практикум для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" освіт. програма «Харчові технології та інженерія» / уклад. В. М. Челябієва. - Чернігів : НУ
«Чернігівська політехніка», 2020. – Ч. 2. - 50 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Основні завдання навчальної дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» полягають в оволодінні теоретичними і практичними навичками у використанні сучасних хімічних та фізико-хімічних методів і засобів оцінювання якості сировини та готової продукції харчових виробництв. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
en_US |
dc.title |
Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв : лабораторний практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» Ч. 2. |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |