Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | |
dc.date.accessioned | 2020-10-09T06:54:58Z | |
dc.date.available | 2020-10-09T06:54:58Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19915 | |
dc.description | Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв : лаб. практикум для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" освіт. програма «Харчові технології та інженерія» / уклад. В. М. Челябієва. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – Ч. 2. - 50 с. | en_US |
dc.description.abstract | Основні завдання навчальної дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» полягають в оволодінні теоретичними і практичними навичками у використанні сучасних хімічних та фізико-хімічних методів і засобів оцінювання якості сировини та готової продукції харчових виробництв. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.title | Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв : лабораторний практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» Ч. 2. | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |