Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кишко, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-10-16T18:08:49Z | |
dc.date.available | 2020-10-16T18:08:49Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19963 | |
dc.description | Кишко, О. В. Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Riverside" : дипломна робота : 073 Менеджмент / О. В. Кишко; керівник роботи Ітченко Д. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2020. – 70 с. | en_US |
dc.description.abstract | У випускній кваліфікаційній роботі зазначено головну проблему, що потребує вирішення, а саме: розроблення стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства; ступінь її дослідження та актуальність в наш час. Запропановані шляхи вирішення проблемних питань у процесі розробки стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | стратегія | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | задоволеність працею | en_US |
dc.subject | маркетинг | en_US |
dc.subject | мотивація | en_US |
dc.title | Розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Riverside" | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |