Короткий опис(реферат):
Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає вивчення бізнес-середовища та особливості функціонування ресторанного бізнесу. Предметом дослідження випускної кваліфікаційної роботи є розробка проекту створення власного ресторанного підприємства - кафе «Miller Lounge Cafe» та вивчення експортної діяльності цієї компанії. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в розкритті теоретичних та практичних аспектів використання бізнес-планування підприємств ресторанного типу, а саме кафе, і розгляд всіх нюансів його практичної реалізації в умовах ризику, розкриття основних елементів розробки і створення нового підприємства ресторанного господарства, а також поглиблення в теоретичні і практичні знання з проектування бізнесу ресторанного закладу, придбання навичок та досвіду в застосуванні їх при вирішенні конкретних практичних завдань. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: вивчення методичних підходів до розробки бізнес-проектів в ресторанній галузі; визначення особливостей та перспектив розвитку індустрії кафе в Україні; розробка основних елементів бізнес-проекту створення кафе, визначення його часових, також ресурсних параметрів;
За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо розробки бізнес-плану і плану виробництва. А також будуть наведені планові рішення щодо організаційного середовища реалізації бізнес-плану.
Суть розробки, основні результати:
Качан, А. Д. Бізнес-план ресторанного підприємства: поняття і основні етапи розробки : магістерська робота : 242 Туризм / А. Д. Качан; керівник роботи Безуглий І. В. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2020. – 92 с.