Короткий опис(реферат):
Хліб і хлібобулочні вироби традиційно займають особливе місце в структурі
вітчизняного споживання, оскільки на ці продукти в Україні припадає до 40% загальної
калорійності харчового раціону населення. Тому, дослідження з оцінки якості хліба є
обґрунтованими і актуальними.
Суть розробки, основні результати:
Півторак, С. Р. Оцінка якості хліба пшенично-житнього / С. Р. Півторак ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 396.