Короткий опис(реферат):
У кваліфікаційній роботі магістра представлена розробка технології виготовлення кисломолочних продуктів із вмістом сої.
В роботі
наведено розрахунки з технології виробництва продуктів
запропонованого асортименту. Обґрунтовано вибір процесів та режимів
виробництва. При підборі технологічного обладнання передбачено
високопродуктивні машини та апарати, що забезпечують модернізацію
тру дових процесів та безперервну роботу цеху, максимальне використання
сировини та максимальне завантаження обладнання.
Наведене обладнання, яке використовується, розміщено згідно зі встановленими нормами і забезпечує поточність технологічного процесу.
Суть розробки, основні результати:
Заєць, К. В. Розробка технології виробництва соєвих кисломолочних напоїв : дипломна робота : 181 – Харчові технології / К. В. Заєць ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 55 с.