Короткий опис(реферат):
У випускній кваліфікаційній роботі наведені розрахунки продуктивності печей, виробничих рецептур, вихід виробів, норми витрати сировини, підбір технологічного обладнання. Випускний кваліфікаційний проект містить розрахунки санітарно-технічної та енергетичної частини, заходи з енергозбереження, системи екологічного управління, охорони праці.
В технологічних процесах, що пропонуються проектом застосовані сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів.
Випускна кваліфікаційна робота містить техніко-економічні розрахунки ефективності будівництва даного підприємства.
Суть розробки, основні результати:
Ворошило, Б. І. Розробка проєкту хлібозаводу з установкою 3-х печей Г4-ПХЗС-25М, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 «Харчові технології» / Б. І. Ворошило ; керівник роботи Р. М. Волкова ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 121 с.