Короткий опис(реферат):
В дипломному проекті наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, виробничих рецептур, вихід виробів, норми витрати сировини, підбір технологічного обладнання Також містить розрахунки санітарно-технічної та енергетичної частини. Правила охорони праці. Також наведений контроль якості продукції, система екологічного управління. Також описана будівельна частина хліб заводу. Наведений стан розвитку хлібопекарської промисловості в Україні. В технологічних процесах, що пропонуються проектом застосовані сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів. Містить техніко-економічні розрахунки ефективності будівництва даного проекту.
Суть розробки, основні результати:
Копистко, К. Ю. Розробка проєкту пекарні з установкою 3-х ротаційних печей “БОКС-600М”, передбачивши порційний заміс тіста в тістомісильних машинах “Прима-300Р” і часткове замороження напівфабрикатів : випускна кваліфікаційна робота : 181 «Харчові технології» / К. Ю. Копистко ; керівник роботи Р. М. Волкова ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 97 с.