Короткий опис(реферат):
У випускній кваліфікаційній роботі наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур, вихід виробів, норми витрати сировини, підбір технологічного обладнання. Також випускний кваліфікаційний проект містить розрахунки санітарно-технічної та енергетичної частини, заходи з енергозбереження, системи екологічного управління, охорони праці.
В технологічних процесах, що пропонуються проектом застосовані сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів.
Суть розробки, основні результати:
Лебех, В. В. Розробка проєкту хлібозаводу з установкою 3-х печей А2-ХПК-25, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 «Харчові технології» / В. В. Лебех ; керівник роботи Р. М. Волкова ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 115 с.