Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Цибуля, С. Д. | |
dc.contributor.author | Хребтань, О. Б. | |
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | |
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л. | |
dc.contributor.author | Костенко, І. А. | |
dc.date.accessioned | 2021-09-02T13:37:50Z | |
dc.date.available | 2021-09-02T13:37:50Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23376 | |
dc.description | Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології" / уклад. : С. Д. Цибуля, О. Б. Хребтань, Ж. В. Замай, О. Л. Гуменюк, І. А. Костенко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 46 c. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |