Короткий опис(реферат):
Із проведеної роботи можна виділити основні кроки: Визначення службових призначень, проведення функціонального аналізу промислової машини для замісу тіста, салазок та кронштейна, проведення силового аналізу кронштейна, перевірки на технологічність складальної одиниці деталі та заготовки, проектування заготовки.
Вже на основі першого розділу проводилася вся інша робота, а саме проведення розмірного аналізу, розробка технологічної схеми складання , визначення часу необхідного на складальні роботи.
Перед початком розробки маршруту механічної обробки визначалось основні технологічні задачі кронштейна та намічали можливі методи обробки та послідовність обробки поверхонь.
Кожній етап роботи висвітлено в графічній частині.
Суть розробки, основні результати:
Масан, О. О. Розробка технологічного процесу складання полозків до електродвигуна та маршруту механічної обробки кронштейна : випускна кваліфікаційна робота : 131 "Прикладна механіка" / О. О. Масан ; керівник роботи С. П. Сапон ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра технологій машинобудування та деревообробки. – Чернігів, 2021. – 54 с.