Короткий опис(реферат):
В кваліфікаційній роботі наведені розрахунки продуктивності печей, виробничих рецептур, вихід виробів, норми витрати сировини та охорони праці. В технологічних процесах, що пропонуються проектом застосовані прогресивні технології виробництва хлібобулочних виробів.
Суть розробки, основні результати:
Кузьменко, А. Л. Проєкт пекарні, який передбачає установку 3-х ротаційних печей «Kumkaya Lider 140» та замішування тіста в машинах періодичної дії «Стандарт» : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. Л. Кузьменко ; керівник роботи І. А. Костенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 57 с.