Короткий опис(реферат):
Заморожування вважається найефективнішим способом переробки рослинної сировини при збереженні вихідних споживчих властивостей. Крім високої біологічної цінності, заморожені плодоовочеві продукти безпечні для споживання взимку та навесні та дешевші, ніж овочі, вирощені в кімнатних умовах із застосуванням різних хімікатів.
Суть розробки, основні результати:
Сергеєва, А. І. Стан та перспективи розвитку ринку заморожених плодів і овочів в Україні / А. І. Сергеєва ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 143-144.