Короткий опис(реферат):
Виконання та захист курсового проекту – один з основних видів атестації здобувачів вищої освіти (ЗВО), метою якої є встановлення відповідності засвоєних здобувачами вищої освіти рівня та обсягу знань, умінь, інших компетентностей вимогам стандартів вищої освіти.
Захист курсового проєкту особами здійснюється перед екзаменаційною комісією.
Керівництво курсовим проєктом здійснюється кваліфікованими науково-педагогічними працівниками (НПП). Організація і контроль за процесом підготовки й захисту покладаються на завідуюча кафедри. Тематика курсових проєктів щорічно коригується з урахуванням розвитку відповідної галузі, потреб регіону, набутого на кафедрах досвіду, побажань роботодавців і рекомендацій екзаменаційної комісії (ЕК).
Відповідальність за правильність прийнятих рішень, обґрунтувань, розрахунків та якість оформлення курсового проекту несе ЗВО.
Курсовий проєкт, який не відповідає вимогам щодо змісту та оформлення, написана без дотримання затвердженого календарного плану, не містить матеріалів конкретної теми, обґрунтованих висновків, до захисту не допускається.
Суть розробки, основні результати:
Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки виконання курсового проєкту з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” / Укл. : В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, Ж. В. Замай. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 53 с.