Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | |
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л. | |
dc.date.accessioned | 2022-12-02T12:20:23Z | |
dc.date.available | 2022-12-02T12:20:23Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26308 | |
dc.description | Технологія бродильних виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання / Укл. : Ж. В. Замай, О. Л. Гуменюк. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 108 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою лабораторного практикуму з курсу «Технологія бродильних виробництв є підготовка майбутніх фахівців до ефективної роботи в лабораторіях харчових підприємств та науково-дослідних закладів з оцінювання якості продуктів бродіння на всіх етапах їх виробництва з використанням сучасних методів аналізу. Основними завданнями лабораторного практикуму є опанування здобувачами ВО теоретичними основами і технікою аналізу сировини, напівпродуктів, відходів та товарних продуктів бродильних виробництв, методами обробки отриманих результатів з подальшою оцінкою відповідності отриманих результатів проаналізованих зразків вимогам нормативно-технічної документації. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Технологія бродильних виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |