Короткий опис(реферат):
Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньої програми «Харчові технології та інженерія» є заключним етапом підготовки фахівців за спеціальністю 181 – Харчові технології.
Виконання та захист кваліфікаційної роботи є одним із основних видів атестації здобувачів вищої освіти (ЗВО), метою якої є встановлення відповідності засвоєних здобувачами вищої освіти рівня та обсягу знань, умінь, інших компетентностей вимогам стандартів вищої освіти.
Під час виконання кваліфікаційної роботи ЗВО набуває або розширює наступні компетентності:
ЗК 1. Знання і розуміння предметної області та професійної діяльності
ЗК 5. Здатність до пошуку та аналізу інформації з різних джерел
ЗК 8. Здатність працювати автономно
ФК 9. Здатність проектувати нові або модернізувати діючі виробництва (виробничі дільниці).
Суть розробки, основні результати:
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : метод. вказівки до виконання кваліфікац. роботи для здобувачів вищ.ї освіти за освіт. програмою "Харчові технології та інженерія" (освіт. ступінь бакалавр) / уклад.: Р. М. Волкова, О. Л. Гуменюк, О. Б. Хребтань, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 49 c.