dc.description.abstract |
Мета курсової роботи з курсу «Технологія переробки продуктів тваринництва. Модуль 1. Технологія молока та молочних продуктів»– поглиблення і закріплення теоретичних знань, отриманих в результаті вивчення спеціальних дисциплін, застосування цих знань для комплексного вирішення конкретного інженерного завдання.
Курсове проектування є важливим для розвитку вміння вирішувати багатофакторні виробничі ситуації на практиці, використовуючи теоретичні знання, аналізувати конкретну проблемну ситуацію на підприємстві.
Завдання курсового проектування полягають у поглибленні знань й практичних умінь проектування технологічних процесів на підприємствах молочної галузі.
Курсова робота дає здобувачам вищої освіти можливість навчитися грамотно проектувати підприємства молочної промисловості, правильно вибирати технологічні схеми переробки сировини; виконувати продуктові розрахунки, підбирати технологічне обладнання.
Для виконання курсової роботи здобувач ВО повинен знати якість вихідної сировини, вміти користуватись спеціальною літературою, довідниковою та нормативною документацією, проводити необхідні технологічні розрахунки, обґрунтувати технологічні режими, описувати їх сутність і вплив на якість готового продукту. До виконання курсової роботи необхідно підійти творчо, врахувати досвід передових підприємств.
Курсове проектування готує здобувачів ВО до складнішого інженерного завдання –кваліфікаційної роботи. |
uk_UA |