Короткий опис(реферат):
У кваліфікаційній роботі Процької Яни Валеріївни на тему: « Проект мініпекарні потужністю 5 т/добу з виготовлення булочних та здобних виробів » присвячена розробці проекту мініпекарні, яка має за мету виробництво булочних та здобних виробів з денною потужністю 5 тонн.
Робота включає детальний огляд сучасних технологій та методів виробництва хлібних виробів, а також аналіз ринку та конкурентоспроможності в даній галузі. Додатково проведено дослідження вимог споживачів та їхніх уподобань щодо булочних та здобних виробів.
За асортиментом взято два хлібобулочних вироби: Здоба «Домашня» (із пшеничного борошна вищого сорту) масою 0,05 кг; Хала «Плетена» (із пшеничного борошна вищого сорту) масою 0,4 кг.
Суть розробки, основні результати:
Процька, Я. В. Проєкт мініпекарні потужністю 5 т/добу з виготовлення булочних та здобних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Я. В. Процька ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 68 с.