Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Соломаха, І. В. | |
dc.contributor.author | Жабинська, А. В. | |
dc.date.accessioned | 2016-09-12T12:16:34Z | |
dc.date.available | 2016-09-12T12:16:34Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/11132 | |
dc.description | Соломаха, І. В. Вплив методів зберігання на якість цибулевих овочів / І. В. Соломаха, А. В. Жабинська // Технічні науки та технології. – 2016. – № 2 (4). - С. 204-211. | en_US |
dc.description.abstract | У роботі наведено результати досліджень по зберіганню цибулевих овочів у різних пакувальних матеріалах, при різних температурних режимах. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки та технології;№2(4) | |
dc.subject | цибулеві овочі | en_US |
dc.subject | лежкість | en_US |
dc.subject | парафін | en_US |
dc.title | Вплив методів зберігання на якість цибулевих овочів | en_US |
dc.type | Article | en_US |