Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Корольов, О. О. | |
dc.date.accessioned | 2017-09-08T07:22:59Z | |
dc.date.available | 2017-09-08T07:22:59Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/14930 | |
dc.description | Ремонт та відновлення обладнання галузі : метод. рекомендації до виконання лаб. робіт для студентів усіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч. 1 / укл. О. О. Корольов. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 58 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою лабораторних робіт є закріплення теоретичних знань,набутих студентами на лекціях та у процесі самостійної підготовки, а також вивчення нормативно-технічної документації на роботи по обслуговуванню та монтажу основних видів обладнання харчової індустрії. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Ремонт та відновлення обладнання галузі : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для для студентів усіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч. 1 | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |