Аннотации:
Лабораторні роботи студент виконує самостійно. Під час виконання лабораторних робіт необхідно вникнути у суть методичних підходів при вивченні основних понять, навчитись застосовувати теоретичні знання у практичній роботі, вирішувати різноманітні завдання по оцінці якості харчових продуктів. У процесі самостійної підготовки до кожної лабораторної роботи студент зобов’язаний: вивчити теоретичні питання, визначені перед кожною лабораторною роботою. Вивчити та коротко законспектувати методики рекомендованих досліджень якості продовольчих товарів з органолептичних і фізико-хімічних показників.
Описание:
Харчові продукти. Жирові товари : метод. рекомендації до виконання лаб. робіт для студентів циклу проф. підгот. бакалавра за освіт.-проф. програмою для спец. 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» / уклад. Т. М. Денисенко. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 24 с.