Аннотации:
Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає процедура бізнес-планування підприємницької діяльності.
Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в огляді і узагальненні теоретичних та методологічних засад та особливостей бізнес-планування в ресторанному господарстві, а також обґрунтування комерційної доцільності існування новоствореного проекту, його конкурентоспроможності та затребуваності на ринку ресторанних послуг.
Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: ознайомлення з теорією бізнес-планування закладів ресторанного господарства; визначення особливостей бізнес-планування в ресторанному бізнесі; обґрунтувати найбільш доцільних методів та методик бізнес-планування; дослідження конкурентного середовища та аналіз ринку попиту; розробка маркетингової стратегії закладу РГ; обґрунтування фінансово-економічної доцільності організації ресторану;планування діяльності новоствореного ресторанного закладу; передбачення заходів, щодо підвищення ефективності реалізації бізнес-плану.
Описание:
Багрицька, Д. І. Бізнес-планування роботи закладу ресторанного господарства : магістерська робота : 242 Туризм / Д. І. Багрицька ; керівник роботи Алєшугіна Н. О. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2019. –101 с.