dc.contributor.author |
Дениско, О. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-07-03T06:30:46Z |
|
dc.date.available |
2020-07-03T06:30:46Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19595 |
|
dc.description |
Дениско, О. М. Розробка борошняних кондитерських виробів, що не містять гідрогенізованих рослинних жирів : магістерська робота : 181 – Харчові технології / О. М. Дениско ; керівник роботи Гуменюк О. Л. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 87 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
У випускній кваліфікаційній роботі обґрунтована та експериментально досліджена можливість виготовлення кексу без використання гідрогенізованих рослинних жирів. Розроблені рецептури кексів, що містять соняшникову олію в кості жирової сировини.
Проведено аналітичний огляд інформаційних джерел з теми роботи. Досліджено вплив заміни гідрогенізованих жирів на рослинну олію. Вивчена можливість включення яблучного пюре до рецептури кексу для покращення його консистенції (зменшення крихкості).
Проведена порівняльна характеристика органолептичних, фізико-хімічних показників контрольного виробу та виробів, які були виготовлені за розробленими рецептурами.
Виявлені переваги використання Кремору тартаро у складі розпушувача в порівнянні з використанням традиційних сумішей розпушувачів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
кекс |
en_US |
dc.subject |
пшеничне тісто |
en_US |
dc.subject |
кексові напівфабрикати |
en_US |
dc.subject |
фосфати |
en_US |
dc.subject |
розпушувач |
en_US |
dc.subject |
рослинна олія |
en_US |
dc.subject |
яблучне пюре. |
en_US |
dc.subject |
рецептури кексу |
en_US |
dc.subject |
кремор тартаро |
en_US |
dc.subject |
цінність продукту |
en_US |
dc.title |
Розробка борошняних кондитерських виробів, що не містять гідрогенізованих рослинних жирів |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |