Аннотации:
Розроблена рецептура приготування житньо-пшеничного хліба на заквасці спонтанного бродіння з додаванням свіжого базиліку в кількості від 0,5% до 1,5% до маси борошна та його екстракту в такій самій кількості.
Наведений стан хлібопекарської промисловості в Україні. В технологічних процесах, що пропонуються проектом застосовані сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів.В дипломній роботі проведено розрахунки пофазних та виробничих рецептур, продуктивності провідного обладнання,наведена технологічна схема для вироництва досліджуваного хліба.
Описание:
Калініченко, Ю. Д. Розробка технології житньо-пшеничного хліба на заквасках спонтанного бродіння з додаванням базиліку : магістерська робота : 181 – Харчові технології / Ю. Д. Калініченко ; керівник роботи Хребтань О. Б. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 90 с.