Короткий опис(реферат):
Мета роботи: визначити вміст йоду в хлібобулочних виробах (з борошна пшеничного 1-го ґатунку і вищого сорту), збагачених добавками «Йодказеїн» та «Спіруліна», та підібрати оптимальне дозування йодовмісних добавок.
Суть розробки, основні результати:
Буяльська, Н. П. Визначення вмісту йоду в збагачених хлібобулочних виробах / Н. П. Буяльська, С. Д. Цибуля, В. О. Воєдило // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 272-273.