Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Масановець, О. А. | |
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2021-05-27T12:54:54Z | |
dc.date.available | 2021-05-27T12:54:54Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22386 | |
dc.description | Масановець, О. А. Фальсифікація та ідентифікація натуральних виноградних вин / О. А. Масановець ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 392-393. | en_US |
dc.description.abstract | Виноградне вино – цінний харчовий продукт, що в помірних кількостях приносить корить організму людини. Сучасний асортимент виноградних вин здатен задовольнити навіть найвибагливішого споживача, що пояснюється великою кількість сортів винограду та технологій виробництва. Але на ряду з цим існує і так само багато способів фальсифікувати продукт. Недоброякісна продукція здатна нанести шкоду людині, тому що має погіршені органолептичні властивості, а також може містити отруйні речовини та небезпечні алергени. Тому дуже важливим є вміння ідентифікувати виноградні вина перед вживанням. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | виноградне вино | en_US |
dc.title | Фальсифікація та ідентифікація натуральних виноградних вин | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |