Короткий опис(реферат):
Метою роботи є розробка проєкту хлібозаводу з установкою 3-х печей А2-ХПК-25 для виробництва хлібобулочних виробів. В дипломному проекті наведений стан розвитку хлібопекарської промисловості в Україні. Проведення розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур, виходів виробів, норми витрати сировини, підбір технологічного обладнання. Містить техніко-економічні розрахунки ефективності будівництва даного проекту.
Суть розробки, основні результати:
Чугай, Ю. О. Розробка проєкту хлібозаводу з установкою 3-х печей А2-ХПК-25 для виробництва хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 «Харчові технології» / Ю. О. Чугай ; керівник роботи К. М. Іваненко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 118 с.