dc.contributor.author |
Голуб, Д. Р.
|
|
dc.contributor.author |
Денисенко, Т. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-12-03T09:07:23Z |
|
dc.date.available |
2021-12-03T09:07:23Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24571 |
|
dc.description |
Голуб, Д. Р. Оцінка якості масла солодковершкового селянського за органолептичними та фізико-хімічними показниками / Д. Р. Голуб ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 283-284. |
en_US |
dc.description.abstract |
Об’єктом дослідження є група солодковершкового селянського масла, оскільки масло з таким рівнем вмісту жиру є найбільш широко представленим у торговельній мережі. Для проведення оцінювання якості масла було відібрано в торговельній мережі м. Чернігова зразки масла таких торгових марок: масло солодковершкове селянське ТМ «Ферма», 73% жиру; масло солодковершкове селянське ТМ «Пан Коцький», 73% жиру; масло солодковершкове селянське ТМ «Молокія» 72,5% жиру; масло солодковершкове селянське ТМ «Волошкове поле» 73% жиру; масло солодковершкове селянське ТМ «Куликівка» 73% жиру. За даними маркування було вивчено особливості складу досліджуваних зразків. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
оцінка якості |
en_US |
dc.subject |
солодковершкове масло |
en_US |
dc.subject |
селянське масло |
en_US |
dc.subject |
органолептичні показники |
en_US |
dc.subject |
фізико-хімічні показники |
en_US |
dc.title |
Оцінка якості масла солодковершкового селянського за органолептичними та фізико-хімічними показниками |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |