Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Голуб, Д. Р. | |
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-03T09:07:23Z | |
dc.date.available | 2021-12-03T09:07:23Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24571 | |
dc.description | Голуб, Д. Р. Оцінка якості масла солодковершкового селянського за органолептичними та фізико-хімічними показниками / Д. Р. Голуб ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 283-284. | en_US |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження є група солодковершкового селянського масла, оскільки масло з таким рівнем вмісту жиру є найбільш широко представленим у торговельній мережі. Для проведення оцінювання якості масла було відібрано в торговельній мережі м. Чернігова зразки масла таких торгових марок: масло солодковершкове селянське ТМ «Ферма», 73% жиру; масло солодковершкове селянське ТМ «Пан Коцький», 73% жиру; масло солодковершкове селянське ТМ «Молокія» 72,5% жиру; масло солодковершкове селянське ТМ «Волошкове поле» 73% жиру; масло солодковершкове селянське ТМ «Куликівка» 73% жиру. За даними маркування було вивчено особливості складу досліджуваних зразків. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | оцінка якості | en_US |
dc.subject | солодковершкове масло | en_US |
dc.subject | селянське масло | en_US |
dc.subject | органолептичні показники | en_US |
dc.subject | фізико-хімічні показники | en_US |
dc.title | Оцінка якості масла солодковершкового селянського за органолептичними та фізико-хімічними показниками | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |