dc.contributor.author |
Гуща, І. А.
|
|
dc.contributor.author |
Буяльська, Н. П.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-12-06T12:56:16Z |
|
dc.date.available |
2021-12-06T12:56:16Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24598 |
|
dc.description |
Гуща, І. А. Використання ячмінного борошна в технології хлібобулочних виробів діабетичного призначення / І. А. Гуща, Н. П. Буяльська // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 332-333. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою досліджень була розробка науково обґрунтованої технології хлібобулочних виробів діабетичного призначання з використанням ячмінного борошна. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
ячмінне борошно |
en_US |
dc.subject |
технологія |
en_US |
dc.subject |
хлібобулочні вироби |
en_US |
dc.subject |
діабет |
en_US |
dc.title |
Використання ячмінного борошна в технології хлібобулочних виробів діабетичного призначення |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |