Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гуща, І. А. | |
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-06T12:56:16Z | |
dc.date.available | 2021-12-06T12:56:16Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24598 | |
dc.description | Гуща, І. А. Використання ячмінного борошна в технології хлібобулочних виробів діабетичного призначення / І. А. Гуща, Н. П. Буяльська // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 332-333. | en_US |
dc.description.abstract | Метою досліджень була розробка науково обґрунтованої технології хлібобулочних виробів діабетичного призначання з використанням ячмінного борошна. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | ячмінне борошно | en_US |
dc.subject | технологія | en_US |
dc.subject | хлібобулочні вироби | en_US |
dc.subject | діабет | en_US |
dc.title | Використання ячмінного борошна в технології хлібобулочних виробів діабетичного призначення | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |