Abstract:
Предметом дослідження ВКР є прикладні та теоретико-методологічні аспекти управління і підвищення рівня еколого-економічною безпекою підприємств харчової промисловості.
Об’єктом дослідження виступають процеси управління еколого-економічною безпекою підприємств харчової промисловості в Україні.
Мета ВКР полягає в обґрунтуванні та формуванні теоретико-методичних засад, розробки практичних рекомендацій щодо управління еколого-економічною безпекою підприємств харчової промисловості.
Основні завдання роботи: 1. Обґрунтувати теоретико-методичні засади забезпечення екологічної безпеки підприємства. 2. Здійснити оцінювання екологічного впливу харчового виробництва в Україні. 3. Запропоновувати напрями підвищення екологічної безпеки підприємств харчової промисловості За результатами дослідження сформульовані висновки щодо науково-теоретичних засад забезпечення еколого-економічної безпеки підприємства харчової промисловості.
Одержані результати можуть бути використані при управлінні еколого-економічною безпекою підприємств харчової промисловості.
Description:
Бирюк, Н. А. Система управління екологічною компонентною економічної безпеки підприємств харчової промисловості : випускна кваліфікаційна робота : 051 «Економіка» / Н. А. Бирюк ; керівник роботи Т. І. Зосименко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра теоретичної та прикладної економіки. – Чернігів, 2021. – 108 с.