Короткий опис(реферат):
Управлінцям та власникам ресторанного бізнесу варто пам’ятати, що команда – це серце ресторанів, а безпека та благополуччя співробітників є головними пріоритетами в прийнятті рішень. Для подолання всіх тих проблем, які актуалізувались в період глобальної пандемії, необхідно організувати роботу таким чином, щоб персонал відчував себе захищеним та потрібним, прагнув працювати на успіх компанії, перетворювати непередбачувані виклики нового часу у конкурентні переваги та розуміти важливість використання нових сучасних технологій.
Суть розробки, основні результати:
Чорна, К. В. Нові виклики в управлінні персоналом підприємств ресторанного бізнесу в умовах глобальної пандемії / К. В. Чорна ; наук. кер. Л. М. Ремньова // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 509-510.