IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Вплив сортових особливостей пшениці озимої на урожайність та якість зерна

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Круглік, Л. В.
dc.date.accessioned 2023-01-23T09:33:58Z
dc.date.available 2023-01-23T09:33:58Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26629
dc.description Круглік, Л. В. Вплив сортових особливостей пшениці озимої на урожайність та якість зерна : випускна кваліфікаційна робота : 201 "Агрономія" / Л. В. Круглік ; керівник роботи Ю. О. Круподеря ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра аграрних технологій та лісового господарства. – Чернігів, 2022. – 74 с. uk_UA
dc.description.abstract У роботі описані сучасний стан та технології вирощування озимої пшениці м’якої в господарстві СТОВ «Олстас-льон». Досліджені фактори, що впливають на продуктивність культури та якість врожаю. Визначений перелік основних показників якості зерна озимої пшениці різних сортів та різного цільового призначення (товарна та насіннєвий матеріал). На основі зібраних та вивчених даних запропоновані додаткові методи підвищення якості та кількості отримуваного врожаю за рахунок використання сортів пшениці озимої Практік, Торілд до 2 генерації у насінницьких цілях, так як сівба сертифікованого насіння другого року та подальших поколінь призводить не тільки до зниження врожайності, але й до значного погіршення якості зерна. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject озима пшениця uk_UA
dc.subject ДСТУ uk_UA
dc.subject якість uk_UA
dc.subject сорт uk_UA
dc.subject насіння uk_UA
dc.subject репродукція uk_UA
dc.subject лабораторія uk_UA
dc.subject схожість uk_UA
dc.subject урожайність uk_UA
dc.subject клейковина uk_UA
dc.subject натура uk_UA
dc.subject скловидність uk_UA
dc.subject білок uk_UA
dc.subject товарне зерно uk_UA
dc.subject winter wheat uk_UA
dc.subject DSTU uk_UA
dc.subject quality uk_UA
dc.subject variety uk_UA
dc.subject seeds uk_UA
dc.subject reproduction uk_UA
dc.subject laboratory uk_UA
dc.subject similarity uk_UA
dc.subject yield uk_UA
dc.subject gluten uk_UA
dc.subject grain-unit uk_UA
dc.subject vitreous uk_UA
dc.subject protein uk_UA
dc.subject commodity grain uk_UA
dc.title Вплив сортових особливостей пшениці озимої на урожайність та якість зерна uk_UA
dc.title.alternative Influence of varietal characteristics of winter wheat on grain yield and quality uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 The work describes the current state and technologies of growing soft winter wheat in the economy of STOV "Olstas-flax." Factors affecting crop productivity and crop quality are investigated. On the basis of the collected and studied data, additional methods of improving the quality and quantity of the obtained harvest are proposed due to the use of winter wheat varieties Practical, Torild up to 2 generation for seed purposes, since sowing of certified seeds of the second year and subsequent generations leads not only to a decrease in yield, but also to a significant deterioration in the quality of grain. uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу