Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кисилевська, А. Ю. | |
dc.contributor.author | Бабов, К. Д. | |
dc.contributor.author | Безверхнюк, Т. М. | |
dc.contributor.author | Арабаджи, М. В. | |
dc.date.accessioned | 2023-04-25T11:14:44Z | |
dc.date.available | 2023-04-25T11:14:44Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/27407 | |
dc.description | Кисилевська, А. Ю. Гармонізація національних та європейських вимог до параметрів безпечності фасованих мінеральних вод / А. Ю. Кисилевська, К. Д. Бабов , Т. М. Безверхнюк , М. В Арабаджи // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 252 | uk_UA |
dc.description.abstract | На сьогодні культура споживання фасованих мінеральних вод (МВ) в світі набула великої популярності. Вибагливий споживач вимагає продукт не лише відповідної якості, а й безпечності. Згідно з Директивою 2009/54/ЄС та Законом України, прийнятим на виконання Угоди, фасовані МВ відносено до харчових продуктів. Щодо усіх видів харчових продуктів мають бути затверджені гігієнічні вимоги та параметри безпечності. У 2021 році наказом гігієнічні вимоги до вод природних мінеральних та вод джерельних було затверджено. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Гармонізація національних та європейських вимог до параметрів безпечності фасованих мінеральних вод | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |