dc.contributor.author |
Байалієва, Н. С.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-07-14T08:45:12Z |
|
dc.date.available |
2023-07-14T08:45:12Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28467 |
|
dc.description |
Байалієва, Н. С. Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України на основі використання світового досвіду : випускна кваліфікаційна робота : 242 «Туризм» / Н. С. Байалієва ; керівник роботи О. І. Гонта ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2023. – 87 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У вступі обґрунтована актуальність теми, визначені мета, завдання,
об’єкт та предмет дослідження, а також описані методи його проведення. У
першому розділі розглянуті теоретичні підходи до становлення ринку
готельно-ресторанних послуг, поняття та сутність та функції сфери
гостинності в сучасних умовах, класифікаційні ознаки та тенденції розвитку
ринку готельно-ресторанних послуг та зарубіжний досвід організації
готельно-ресторанної індустрії. У другому розділі здійснено дослідження
сучасного стану ринку готельно-ресторанних послуг України, зокрема, аналіз
основних тенденції розвитку ринку готельних послуг в Україні з
урахуванням реалій воєнного часу, оцінка стану матеріально-технічного
забезпечення сфери гостинності та її кадрового забезпечення. У третьому
розділі висвячені сучасні інноваційні підходи в організації та управлінні
готельно-ресторанним бізнесом, практичні підходи до організації еко-готелів
та апарт-готелів в Україні та запропонована стратегія адаптації підприємств
готельно-ресторанного господарства до змін у зовнішньому середовищі. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів |
uk_UA |
dc.subject |
індустрія туризму |
uk_UA |
dc.subject |
готельні послуги |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанні послуги |
uk_UA |
dc.subject |
ринок послуг |
uk_UA |
dc.subject |
сфера гостинності |
uk_UA |
dc.subject |
інновації |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
tourism industry |
uk_UA |
dc.subject |
hotel services |
uk_UA |
dc.subject |
restaurant services |
uk_UA |
dc.subject |
service market |
uk_UA |
dc.subject |
hospitality industry |
uk_UA |
dc.subject |
innovations |
uk_UA |
dc.subject |
hotel and restaurant business |
uk_UA |
dc.title |
Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України на основі використання світового досвіду |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Prospects for the development of the hotel and restaurant industry of Ukraine based on the use of world experience |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |
dc.description.abstractalt1 |
The introduction substantiates the relevance of the topic, defines the
purpose, tasks, object and subject of the research, as well as describes the methods
of its implementation.
In the first chapter, the theoretical approaches to the formation of the market
of hotel and restaurant services, the concept and essence and functions of the field
of hospitality in modern conditions, classification features and trends in the
development of the market of hotel and restaurant services and foreign experience
of the organization of the hotel and restaurant industry are considered. In the
second chapter, a study of the current state of the market of hotel and restaurant
services in Ukraine was carried out, in particular, an analysis of the main trends in
the development of the market of hotel services in Ukraine, taking into account the
realities of wartime, an assessment of the state of logistical and technical support
of the hospitality sector and its staffing. In the third chapter, modern innovative
approaches in the organization and management of the hotel and restaurant
business, practical approaches to the organization of eco-hotels and apart-hotels in
Ukraine, and the proposed strategy for the adaptation of hotel and restaurant
enterprises to changes in the external environment are dedicated. |
uk_UA |