Abstract:
У кваліфікаційній роботі Тарасенко Артема Сергійовича на тему: «Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 для виробництва пшенично-житніх сортів хліба та батонних виробів» створено проект побудови хлібозаводу за асортиментом із двох виробів: хліб «Український новий» подовий масою 0,87кг ( із борошна житнього обдирного та борошна пшеничного другого сорту); батони «Дорожні» масою 0,4 кг ( із пшеничного борошна першого сорту). Для випікання хліба та батону використовуються дві незалежні поточно – механічні лінії у яких установлено печі А2ХПК-25. Для приготування двох виробів застосовуються такі способи приготування: хліб «Український новий» та батони «Дорожні» - виготовляється на рідких заквасках. Для приготування та замішування тіста для використовується агрегат ХТР. Дозування компонентів здійснюється через дозувальні станції автоматизовані. Пакування виробів: хліб «Український новий» по 0,87 кг та батони «Дорожні» по 0,4кг - пакування в поліетиленові пакети.
Description:
Тарасенко, А. С. Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 для виробництва пшенично-житніх сортів хліба та батонних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" /А. С. Тарасенко ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 51 с.