dc.contributor.author |
Калініченко, Ю. Д.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-07-03T10:58:01Z |
|
dc.date.available |
2020-07-03T10:58:01Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19605 |
|
dc.description |
Калініченко, Ю. Д. Розробка технології житньо-пшеничного хліба на заквасках спонтанного бродіння з додаванням базиліку : магістерська робота : 181 – Харчові технології / Ю. Д. Калініченко ; керівник роботи Хребтань О. Б. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 90 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Розроблена рецептура приготування житньо-пшеничного хліба на заквасці спонтанного бродіння з додаванням свіжого базиліку в кількості від 0,5% до 1,5% до маси борошна та його екстракту в такій самій кількості.
Наведений стан хлібопекарської промисловості в Україні. В технологічних процесах, що пропонуються проектом застосовані сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів.В дипломній роботі проведено розрахунки пофазних та виробничих рецептур, продуктивності провідного обладнання,наведена технологічна схема для вироництва досліджуваного хліба. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
житньо-пшеничний хліб |
en_US |
dc.subject |
закваска |
en_US |
dc.subject |
спонтанне бродіння |
en_US |
dc.subject |
базилік |
en_US |
dc.subject |
рецептура |
en_US |
dc.subject |
хліб |
en_US |
dc.title |
Розробка технології житньо-пшеничного хліба на заквасках спонтанного бродіння з додаванням базиліку |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |