IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Розробка технології житньо-пшеничного хліба на заквасках спонтанного бродіння з додаванням базиліку

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Калініченко, Ю. Д.
dc.date.accessioned 2020-07-03T10:58:01Z
dc.date.available 2020-07-03T10:58:01Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/19605
dc.description Калініченко, Ю. Д. Розробка технології житньо-пшеничного хліба на заквасках спонтанного бродіння з додаванням базиліку : магістерська робота : 181 – Харчові технології / Ю. Д. Калініченко ; керівник роботи Хребтань О. Б. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 90 с. en_US
dc.description.abstract Розроблена рецептура приготування житньо-пшеничного хліба на заквасці спонтанного бродіння з додаванням свіжого базиліку в кількості від 0,5% до 1,5% до маси борошна та його екстракту в такій самій кількості. Наведений стан хлібопекарської промисловості в Україні. В технологічних процесах, що пропонуються проектом застосовані сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів.В дипломній роботі проведено розрахунки пофазних та виробничих рецептур, продуктивності провідного обладнання,наведена технологічна схема для вироництва досліджуваного хліба. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject житньо-пшеничний хліб en_US
dc.subject закваска en_US
dc.subject спонтанне бродіння en_US
dc.subject базилік en_US
dc.subject рецептура en_US
dc.subject хліб en_US
dc.title Розробка технології житньо-пшеничного хліба на заквасках спонтанного бродіння з додаванням базиліку en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record