Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Калініченко, Ю. Д. | |
dc.date.accessioned | 2020-07-03T10:58:01Z | |
dc.date.available | 2020-07-03T10:58:01Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19605 | |
dc.description | Калініченко, Ю. Д. Розробка технології житньо-пшеничного хліба на заквасках спонтанного бродіння з додаванням базиліку : магістерська робота : 181 – Харчові технології / Ю. Д. Калініченко ; керівник роботи Хребтань О. Б. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 90 с. | en_US |
dc.description.abstract | Розроблена рецептура приготування житньо-пшеничного хліба на заквасці спонтанного бродіння з додаванням свіжого базиліку в кількості від 0,5% до 1,5% до маси борошна та його екстракту в такій самій кількості. Наведений стан хлібопекарської промисловості в Україні. В технологічних процесах, що пропонуються проектом застосовані сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів.В дипломній роботі проведено розрахунки пофазних та виробничих рецептур, продуктивності провідного обладнання,наведена технологічна схема для вироництва досліджуваного хліба. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | житньо-пшеничний хліб | en_US |
dc.subject | закваска | en_US |
dc.subject | спонтанне бродіння | en_US |
dc.subject | базилік | en_US |
dc.subject | рецептура | en_US |
dc.subject | хліб | en_US |
dc.title | Розробка технології житньо-пшеничного хліба на заквасках спонтанного бродіння з додаванням базиліку | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |