dc.contributor.author |
Савенко, А. В.
|
|
dc.contributor.author |
Повна, С. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-07-11T18:53:05Z |
|
dc.date.available |
2022-07-11T18:53:05Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25739 |
|
dc.description |
Савенко, А. В. Стан і тенденції розвитку ринку молочної продукції в Україні / А. В. Савенко ; наук. кер. С. В. Повна // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 409-411. |
en_US |
dc.description.abstract |
Молокопереробної галузі у 2020 р. зазнає понижуючих трендів щодо основних типів продукції, в структурі виробництва лідерство ведуть молоко питне та кисломолочні продукти. Досить вагому проблему подальшого розвитку молокопереробної галузі може створити сировинна галузь, а саме тренд скорочення поголов’я корів у 2018-2019 рр. приблизно на 5 % у рік. Отже, для свого подальшого свого розвитку молокопереробна галузь має створити мотивуючі механізми для відповідного розвитку тваринницьких комплексів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
en_US |
dc.subject |
ринку молочної продукції |
en_US |
dc.subject |
молокопереробна галузь |
en_US |
dc.title |
Стан і тенденції розвитку ринку молочної продукції в Україні |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |