Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Савенко, А. В. | |
dc.contributor.author | Повна, С. В. | |
dc.date.accessioned | 2022-07-11T18:53:05Z | |
dc.date.available | 2022-07-11T18:53:05Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25739 | |
dc.description | Савенко, А. В. Стан і тенденції розвитку ринку молочної продукції в Україні / А. В. Савенко ; наук. кер. С. В. Повна // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 409-411. | en_US |
dc.description.abstract | Молокопереробної галузі у 2020 р. зазнає понижуючих трендів щодо основних типів продукції, в структурі виробництва лідерство ведуть молоко питне та кисломолочні продукти. Досить вагому проблему подальшого розвитку молокопереробної галузі може створити сировинна галузь, а саме тренд скорочення поголов’я корів у 2018-2019 рр. приблизно на 5 % у рік. Отже, для свого подальшого свого розвитку молокопереробна галузь має створити мотивуючі механізми для відповідного розвитку тваринницьких комплексів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.subject | ринку молочної продукції | en_US |
dc.subject | молокопереробна галузь | en_US |
dc.title | Стан і тенденції розвитку ринку молочної продукції в Україні | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |