dc.contributor.author |
Пшенична, Т. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T20:16:56Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T20:16:56Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/5217 |
|
dc.description |
Пшенична, Т. М. Аналіз функціонування регіонального ринку молока і молокопродуктів / Т. М. Пшенична // Формування ринкової економіки. – 2011. – С. 607-618. |
en_US |
dc.description.abstract |
У статті розглянуто сучасний стан і головні тенденції розвитку ринку молокопродуктів Чернігівщини, а також особливості функціонування підприємств галузі. Узагальнено можливі шляхи підвищення конкурентоспроможності товаровиробників Чернігівського регіону. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
К.: КНЕУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Формування ринкової економіки: зб. наук. праць; |
|
dc.subject |
молоко та молочна продукція |
en_US |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
en_US |
dc.subject |
якість |
en_US |
dc.subject |
маркетингове дослідження |
en_US |
dc.title |
Аналіз функціонування регіонального ринку молока і молокопродуктів |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |