Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Пшенична, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T20:16:56Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T20:16:56Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/5217 | |
dc.description | Пшенична, Т. М. Аналіз функціонування регіонального ринку молока і молокопродуктів / Т. М. Пшенична // Формування ринкової економіки. – 2011. – С. 607-618. | en_US |
dc.description.abstract | У статті розглянуто сучасний стан і головні тенденції розвитку ринку молокопродуктів Чернігівщини, а також особливості функціонування підприємств галузі. Узагальнено можливі шляхи підвищення конкурентоспроможності товаровиробників Чернігівського регіону. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | К.: КНЕУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Формування ринкової економіки: зб. наук. праць; | |
dc.subject | молоко та молочна продукція | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | маркетингове дослідження | en_US |
dc.title | Аналіз функціонування регіонального ринку молока і молокопродуктів | en_US |
dc.type | Article | en_US |